Skupština Instituta u Nürnbergu

Skupština Instituta u Nürnbergu

Zagreb, 10. svibnja 2023. – Na Glavnoj skupštini Instituta europskih demokrata u Nuerembergu održanog 08. i 09. svibnja 2023. u ime Narodne stranke – REFORMISTI sudjelovali su Radimir Čačić, predsjednik Reformista i Natalija Martinčević, potpredsjednica Reformista. Tijekom Glavne skupštine raspravljen je plan aktivnosti koje će Institut provoditi tijekom 2023. godine.  

Tokom posjeta održan je sastanak s Hubertom Aiwangerom, bavarskim ministrom gospodarstva u Hydrogen Center of Bavaria koji je strateški i koordinacijski centar za teme i aktivnosti povezane s vodikom u Bavarskoj.

 S domaćinima skupštine Instituta posjetili su muzej „Albrecht Durer Haus.“

Institut europskih demokrata je neprofitna organizacija osmišljena kao inovativni europski politički i kulturni istraživački institut, ustrojena uz potporu europskih institucija i pridružena Europskoj demokratskoj stranci kao politički think tank.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”