Reformisti obilježili Međunarodni Dan žena

Prigodnom podjelom cvijeća u centru ali i u svim mjesnim odborima u Gradu Varaždinu te u općinama i gradovima diljem Varaždinske županije, Reformisti su čestitali svojim sugrađankama Međunarodni dan žena. Na lokacijama diljem Grada Varaždina podjeli su se pridružili predsjednik Reformista Radimir Čačić i saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević.

Reformisti kontinuirano kroz svoje djelovanje potiču raspravu o važnim temama koje se tiču prava žena. Podsjetimo, u ponedjeljak 6. ožujka 2023. godine u Varaždinu je održan Okrugli stol na temu „Položaj žena u Hrvatskoj danas“, a podršku ovoj temi dalo je čak sedam saborskih zastupnika te brojni građani. Iako borba za ravnopravnost započinje daleke 1909. godine, nažalost još smo daleko od potpune ravnopravnosti, a ispred nas je stalna borba za prava za koja smo mislili da smo se već izborili poput prava na odlučivanje o prekidu trudnoće.  Jednak status i uravnoteženo sudjelovanje u političkom djelovanju, kao i jednaka korist od ostvarenih rezultata samo su neki od ciljeva za koje se trebamo zalagati.  Međunarodni dan žena samo nam je podsjetnik da se borba za ženska prava i što ravnopravniji položaj u društvu ne smije svesti na samo jedan dan u godini.

Narodna stranka - REFORMISTI  svim ženama želi sretan Međunarodni Dan žena!