Prijedolg javnoj raspravi o strategiji razvoja Varaždinske županije

Prijedolg javnoj raspravi o strategiji razvoja Varaždinske županije

Projekti koji su objavljeni kao dio Strategije razvoja Varaždinske županije, koje osmišljava, projektira i vodi Županija su već objavljeni u vrijeme mandata župana Čačića stoga ne vidimo svrhu javne rasprave.

Svi građani mogu usporediti zadnji, kao i prethodne biltene Varaždinske županije u mandatu župana Čačića sa sada objavljenim i utvrdit će da je jedina razlika u izbacivanju projekta razvoja Varaždinskih Toplica vrijednog gotovo 200 milijuna eura i nekih manjih projekata kao što su npr . natkriveni atrij Županijske palače, akvarij na zadnja dva kata Vodotornja i drugi. Od Čačića već objavljene, isprojektirane, financijski pokrivene, a često i građevinski započete projekte nemamo potrebu komentirati. Sve su to projekti na korist građana na koje smo kao REFORMISTI ponosni, a koji osim u nesposobnosti da ih uopće ili barem u nekom roku realizira, sa HDZ-om nemaju ništa. Njihove sposobnosti, osim u krađi tuđeg, svode se čak i kad je o državi riječ na 6 prizemnih kućica na Baniji u 2 godine. Tako u državi, a u Županiji
još gore . Na kraju za zdrav razum svakog uvredljiv je i sam naslov dokumenta Plan razvoja od 2021. do 2027. godine ako se tzv. Plan objavljuje 2023.godine. Pretpostavljamo da su 2 godine svi umovi HDZ-a pokušavali i sami (naravno bezuspješno) nešto smisliti kako bi dodali na već objavljeno od Čačića.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”