×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 256
Priopćenje za medije Pristigla pošta - Županijska organizacija Reformista Varaždinske županije

Priopćenje za medije Pristigla pošta - Županijska organizacija Reformista Varaždinske županije

  • Pročitano 119 puta
  • 07, Pet 22
  • Napisao/la 
  • Vijesti

Župan Stričak i HDZ zaustavili su sve projekte važne za Sjever Hrvatske. Savez za Sjever iniciran je 27. lipnja 2017. od strane Čačića i Reformista i na zahtjev Čačića i Reformista stavljen u program Vlade (što sve sa Stričakom nema veze), a nakon potpisivanja Sporazuma u mandatu “Velikog Laže”  župana Stričaka se nije niti jednom sastao.

U međuvremenu svi ključni projekti za nas su ili u potpunosti zaustavljeni ili stavljeni “na čekanje” dok se ne riješe prioriteti HDZ-a: Dalmacija i Slavonija. Premijer  Plenković i HDZ najavili su da je tijeku ili se priprema 33 tisuće projekata za Slavoniju uz već uloženih više od 20 milijardi kuna.

Na otvorenju Pelješkog mosta najviši dužnosnici HDZ-a pobrojali su sve buduće projekte u Hrvatskoj ali  nitko, baš nitko, nije spomenuo niti jedan jedini projekt za Sjever Hrvatske.

HDZ kampanja protiv Sjevera Hrvatske uz sada snažnu podršku njihovog župana Stričaka nikad nije bila jača.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”