Održan prvi ''Advent na Voći''

Održan prvi ''Advent na Voći''

  • Pročitano 49 puta
  • 12, Čet 21
  • Napisao/la 
  • Vijesti

Jučer, 23. prosinca, ispred Općinske zgrade u Donjoj Voći, ove godine po prvi puta organizirano je druženje za mještane i goste u Adventsko vrijeme.

Na prijedlog načelnice Sanje Kočet, a uz marljiv i predan rad te pomoć Udruga s područja Donje Voće, druženje je bilo odlično organizirano, a Voćanci su se družili od popodnevnih do večernjih sati.

Uživalo se uz vatru, kuhano vino, čaj, dzin, blagdanske slastice, a prigodne pjesme izvodila je muzička sekcija KUD-a ''Voća''.

 Vrijedni školarci već oko podneva okitili su bor kako bi sve bilo spremno, a vatrogasci iz DVD-a ''Donja Voća'' završili su kićenje bora i sudjelovali u večernjem programu.

Posjetitelji su mogli razgledati štandove koje su uredili KUD ''Voća'', učenička zadruga ''Hižica''  te udruga vinogradara „Barilček“.

Sve prisutne, a osobito najmlađe, razveselio je dolazak Djeda Božićnjaka, koji je podijelio darove iz svoje čarobne vreće te cijelu večer bio na raspolaganju za fotografiranje s mještanima. Ispred Općine mještane su dočekale i predivne jaslice te Božićni okvir za fotografiranje s natpisom ''Advent na Voći'', koji je bio najposjećenije mjesto večeri.

Za kraj programa pripremljeno je i puštanje lampiona dobrih želja, uz koje je načelnica Sanja Kočet svima zaželjela ugodne blagdane.

''Ugodno sam iznenađena i stvarno sretna kad vidim koliko se Voćanaca danas okupilo ovdje. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji, svima koji su nas podržali svojim dolaskom, a za sljedeću godinu već imamo pregršt novih ideja koje ćemo realizirati kako bi ''Advent na Voći'' bio još ljepši. Svojim sumještanima, kao i svima ostalima, od sveg srca želim mirne i radosne blagdane pred nama te neka vam nova godina donese prije svega puno zdravlja, mira i sreće te osobnog i poslovnog uspjeha, kao i napredak cijeloj našoj zajednici i općini.'' poručila je Kočet.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”