Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 256
Župan Čačić: Nikakve privatizacije Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice neće biti dok sam ja župan

• Pročitano 302 puta
  • 05, Uto 21
  • Napisao/la
  • Vijesti

Ako HDZ-ov ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice Denis Kovačić i HDZ-ov pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Mladen Jakopović koji vode projekt traženja ulagača za NOVE HOTELE o kojem njihov stranački šef Anđelko Stričak naravno sve zna, a sve je i javno objavljeno, bilo šta privatizacijski petljaju biti će smijenjeni odmah nakon izbora.

Žao mi je što se ekipi patoloških lažljivaca Patafta, Čehok sad s ovom ozbiljnom laži pridružio i Anđelko Stričak što je bitno ispod standarda europske stranke u kakvu njezin predsjednik pokušava pretvoriti HDZ, očito uzaludno.