×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 256
Radimir Čačić posjetio Bednju i Vinicu i dao podršku kandidatima Reformista na predstojećim izborima

Radimir Čačić posjetio Bednju i Vinicu i dao podršku kandidatima Reformista na predstojećim izborima

  • Pročitano 208 puta
  • 05, Čet 21
  • Napisao/la 
  • Vijesti

Predsjednik Reformista Radimir Čačić posjetio je Općine Bednjui Vinicu. Podršku u Bednji dao je kandidatu za načelnika Narodne stranke - REFORMISTI Velimiru Sekolu, a u Vinici je podržao kandidata za načelnika Reformista, Božidara Šipeka.

Čačić je posjetio područnu osnovnu školu Cvetlin , jednu od 22 škole koja je u obnovljena u sadašnjem mandatu te teren na kojemu će se izgraditi školska sportska dvorana vrijedna 11.2 milijuna kuna.  Izgradnja školske sportske dvorane važan je projekt ne samo zbog djece koja pohađaju područnu školu već i zbog svih mještana Cvetlina koji će u novoj dvorani moći provoditi sportsko rekreativne sadržaje. Prilikom posjeta obišao je novoasfaltirane dionice županijskih cesta u Šinkovici Šaškoj i Brezovoj gori. Također što se sigurnijeg prometa u Cvetlinu tiče, u planu je rekonstrukcija raskrižja koja vodi prema Sloveniji gdje se planira izgraditi kružni tok.

- Odlučio sam najaviti kandidaturu za načelnika općine Bednja jer volim svoj rodni kraj i želim da se razvija kao i svi drugi krajevi u našoj županiji. Razvijat ću općinu koja će slušati potrebe svih mještana – rekao je tom prilikom Sekol.  U obilasku Općine Bednja pridružio se i županijski vijećnik Reformista Zlatko Koračević.

Čačić je s kandidatom Reformista za zamjenika župana, Robertom Vugrinom i kandidatom za načelnika  Vinice Božidarom Šipekom posjetio Srednju školu ''ARBORETUM OPEKA'' u Marčanu, koja djeluje već 60 godina. Obišli su i park Arboretum Opeka, te OPG Šimak u kojem se može pronaći više od 300 vrsta ruža. Posjetili su i kuću za odmor Šipek, a obilazak Vinice završen je posjetom nogometašima u NK Vinica.

- Kandidaturu za načelnika Vinice najavio sam jer smatram da naš vinički kraj može bolje. Zalagat ću se za jači i kvalitetniji razvoj naše Vinice i stvoriti bolje uvjete za život našim sumještanima. – rekao je Božidar Šipek, kandidat Reformista za načelnika Vinice.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”