×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 256
Nikola Ščuric uz podršku župana Čačića najavio kandidaturu za načelnika općine Cestica

Nikola Ščuric uz podršku župana Čačića najavio kandidaturu za načelnika općine Cestica

  • Pročitano 177 puta
  • 04, Pet 21
  • Napisao/la 
  • Vijesti

Predsjednik Reformista , župan Varaždinske županije, Radimir Čačić, posjetio je općinu Cestica te dao podršku Nikoli Ščuricu, kandidatu Reformista za načelnika Cestice na predstojećim izborima.

Nikola Ščuric u svojoj je kandidaturi istaknuo kako je ponosan na svoj kraj te vjeruje kako će uz povjerenje svojih sumještana u Cestici otvoriti jedno novo poglavlje:

''Svojom kandidaturom želim Općinu učiniti još boljim mjestom za život svih nas. Naš kraj poznat je po marljivim i vrijednim ljudima stoga smo svi zaslužili živjeti bolje i biti ponosni na okolinu u kojoj živimo. Smatram da naše mjesto posjeduje veliki potencijal te program koji nudim obuhvaća različita djelovanja od razvoja poljoprivrede, gospodarstva, poduzetništva, turizma, sporta, kulture i društvenih sadržaja, do onog najbitnijeg, ljudi. Ulaganje u djecu, mlade, starije, bolesne i nemoćne kako bismo svi imali jednake uvjete za život i ugodan boravak u svojem mjestu. Sve navedeno možemo postići isključivo zajedništvom kroz različite projekte. Siguran sam u svoje suradnike, naše znanje, pozitivnu energiju i dobru volju!''

Ovom prilikom, župan Čačić posjetio je tvrtke ''Sirik Beton'' i ''Key Technology'', a posjet Cestici iskoristio je i za razgovor s mještanima.

 

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”