×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 256

Priopćenje za medije

  • Pročitano 135 puta
  • 01, Sub 23
  • Napisao/la 
  • Vijesti

Već na samom početku kampanje za izbore novog Gradskog vijeća Varaždina maske su pale. Jasno se razotkriva čovjek koji je direktno i osobno odgovoran za izbore i sve štete koje će građani Varaždina otrpjeti kao posljedicu.

Javlja se redovni gost crnih kronika, osoba koja ima povijest nasilničkog ponašanja, a u javnosti se ponovno besramno pojavljuje i kao ponosni pripadnik osuđene kriminalne organizacije i proziva druge ljude spominjući čast i poštenje.

Osoba koja sa razinom i kulturom grada kakav je Varaždin kao ni formalno sa samim izborima nema ništa, očito o svemu odlučuje, a Habijan kao predsjednik Gradske organizacije HDZ-a poslušno klima i izvršuje.

Nakon što usprkos svim pokušajima nije uspio, ni prijetnjama, razbiti suradnju SDP-a i Reformista na pozicijama gradonačelnika i vođenja Gradskog vijeća našao se pred izborima za koje je potpuno svjestan da će ih izgubiti i time samo dodatno potvrditi svoju budućnost političkog mrtvaca.

Što se tiče se cviljenja pred opozicijom kako bi prošao budžet ili rebalans budžeta podsjećamo Stričaka na cviljenje pred SDP-om da izglasaju njegov rebalans kad su neki od vijećnika iz njegove većine završili u zatvoru ili “zaboravili “doći na glasanje.

Kod Reformista naravno nije ni pokušao cviliti jer naš stav o njemu i HDZ-u koji on vodi je poznat, kao i svijest o šteti koju nanosi svojom” nestvarnom “ nesposobnošću i vrlo stvarnim primitivizmom.

Sigurni smo da će građani Varaždina svojim glasovima osigurati snažnu podršku suradnji SDP-a i Reformista jer smo svi potpuno svjesni činjenice da glasanje za bilo koga drugog vodi u daljnje opstrukcije i onemogućavanje grada u realizaciji projekata i dobivanju i europskog i proračunskog novca.

 

Gradska organizacija Reformista Varaždin

Županijska organizacija Reformista Varaždinske županije

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”