×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 256
Pčelarima s područja općine Trnovec Bartolovečki doniran šećer, a pčelari školama u Trnovcu i Šemovcu donirali med

Pčelarima s područja općine Trnovec Bartolovečki doniran šećer, a pčelari školama u Trnovcu i Šemovcu donirali med

  • Pročitano 216 puta
  • 09, Uto 22
  • Napisao/la 
  • Vijesti

U Trnovcu Bartolovečkom organizirana je podjela šećera za pčelare s područja Općine.      Načelnica Verica Vitković ovom je simboličnom gestom odlučila pomoći pčelarima.

''Na području Općine imamo 10 pčelara i mislim da je vrlo važno da Općina na ovaj zasad simboličan način pomaže u prihrani i opstanku pčela. Svjesna sam da prema ukupnom trošku koji naši pčelari imaju, ovo nije velika donacija, ali vjerujem kako će i ovo dobro doći. Za novi proračun predložit  ćemo jedan ozbiljniji iznos za pčelare u sklopu programa za poljoprivredu, kako bi se svatko od vas mogao prijaviti i dobiti novčanu pomoć za ovaj vrijedan posao kojim se bavite .'' rekla je načelnica.

Prisutni pčelari zahvalili su na donaciji, te zajedno s načelnicom posjetili školu Trnovec kojoj su donirali med za učenike, a donacija je predana i u školu Šemovec. Ravnateljica OŠ Trnovec, Radmila Sačić, primila je donaciju te zahvalila pčelarima.

''U školi prema planu prehrane ne smijemo koristiti šećer za djecu, nego med, tako da će nam ova naša donacija uistinu dobro doći. Najljepše zahvaljujem i želim vam uspješnu pčelarsku godinu.'' rekla je ravnateljica.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”