Ivana

Ivana

Četvrtak, 29 February 2024 16:30

Dan ružičastih majica

Dan ružičastih majica, u znak borbe protiv vršnjačkog nasilja, obilježava se posljednje srijede u veljači, a članovi Interesnog odbora mladih Reformista Varaždinske županije podijelili su informativne letke s ciljem osvješćivanja naših građana o tom problemu.

ZAGREB, 17.2.2024. – Predstavnici koalicije stranaka Za bolju Hrvatsku koju čine stranke Fokus–IDS–NS Reformisti i PGS održali su konferenciju za medije u Hrvatskom saboru na temu oporbene inicijative za raspuštanjem Hrvatskog sabora i izlazak na parlamentarne izbore. Okupljenima su se obratili predsjednik stranke Fokus Davor Nađi, saborska zastupnica iz redova IDS-a Katarina Nemet te predsjednik stranke NS Reformisti Radimir Čačić.

Ponedjeljak, 19 February 2024 17:35

Dosta je, na izbore se mora odmah!

ZAGREB, 17.2.2024. – Koalicija stranaka Za bolju Hrvatsku koju čine stranke Fokus–IDS–NS Reformisti i PGS sudjelovala je na današnjem prosvjedu održanom na Trgu svetog Marka. Na prosvjedu je sudjelovao veliki broj građana što pokazuje da je aktualnoj vlasti voda došla do grla i da je vrijeme za raspuštanjem Hrvatskog sabora i izlazak na izbore. Okupljenima su se obratili predsjednik stranke Fokus Davor Nađi, predsjednik IDS-a Dalibor Paus, saborska zastupnica iz redova Reformista Natalija Martinčević i predsjednik stranke PGS Darijo Vasilić.

Ponedjeljak, 12 February 2024 12:54

Martinčević na 37. saboru IDS-a u Poreču

Poreč, 11.2.2024. - Jučer je u Poreču IDS održao 37. po redu Sabor stranke, obilježivši tako 34. godišnjicu uspješnog političkog djelovanja. Na saboru su se uz IDS-ovce okupili i kolege iz koalicije „Za bolju Hrvatsku“ iz Fokusa, REFORMISTA i PGS-a, a podršku su pružili i saborski zastupnici i predstavnici drugih stranaka lijevog centra.

Narodna stranka-REFORMISTI u potpunosti podržava današnji prosvjed i zahtjeve svih zaposlenih u obrazovnom sustavu. „Reforma svih reformi“ kako ju je svojedobno zvala Vlada HDZ-a i HNS-a postala je karikatura koja još jednom pokazuje da ne postoji baš nikakva volja vladajućih za boljim i pravednijim društvom

ZAGREB, 8.2.2024. – Koalicija stranaka FOKUS-IDS-NS REFORMISTI-PGS neće podržati HDZ-ov prijedlog da Ivan Turudić bude glavni državni odvjetnik. Svih pet saborskih zastupnika ove koalicije su protiv tog prijedloga, priopćeno je jučer na konferenciji u Hrvatskom Saboru.

Petak, 02 February 2024 12:11

Dan crvenih haljina

Svake 4 minute jedna osoba u svijetu umrijet će od moždanog udara. U 2022.godini moždani udar bio je uzrok smrtnosti 10% žena i 7,5% muškaraca a i danas je drugi uzrok smrtnosti i u Hrvatskoj i u svijetu.

IDS, Fokus, Reformisti i PGS poručili: Želimo pravnu državu koja je pod kontrolom slobodnih medija i u kojoj pravne institucije funkcioniraju

Četvrtak, 01 February 2024 11:08

Martinčević - izbor Ivana Turudića

Zagreb, 31. siječnja 2024. – Na današnjoj saborskoj sjednici zastupnica Narodne stranke - REFORMISTI Natalija Martinčević rekla je kako je izbor Ivana Turudića za Glavnog državnog odvjetnika HDZ-ovo zataškavanje korupcije.

Stranica 1 od 6
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”