Interesni odbor umirovljenika Narodne stranke-Reformisti

Interesni odbor umirovljenika Narodne stranke-Reformisti

Interesni odbor umirovljenika Narodne stranke-Reformisti Varaždinske županije i Udruga umirovljenika Solidarnost Varaždin organizirali su jučer u Domu za starije i nemoćne osobe u Varaždinu predavanje o bolestima kuka, koljena i prijelomima kostiju kod  osoba starije životne dobi.

Predavače  interesantne tematike, liječnike Odjela za ortopediju i traumatologiju OB Varaždin dr. Marka Hlebara,  dr. Domagoja Mlinarića i  dr. Sinišu Fučkar, uvodno je predstavio predsjednik Interesnog odbora umirovljenika i predsjednik Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Varaždinske županije Vladimir Kozjak.

Spomenuti liječnici upoznali su prisutne o osteoartritisu kuka, koljena, prijelomima i njihovom načinu liječenja. Posebno je zanimljiv bio drugi dio predavanja kada su spomenuti liječnici i predavači odgovarali na upite sudionika.

- Ovo predavanje jedna je u nizu aktivnosti koje provodi Interesni odbor umirovljenika. U prošloj godini imali smo niz predavanja koja su važna osobama starije životne dobi poput objašnjenja ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju, pravima umirovljenika za dodjelu ortopedskih i drugih pomagala, mjerenja sluha i slično. Ove godine nastavljamo s našim aktivnostima na teme koje su važne za naše umirovljenike – rekao je Vladimir Kozjak.

U ime Udruge Solidarnost prisutne je pozdravila predsjednica Udruge i županijska vijećnica Mira Letić.

Predavanju su prisustvovali županijski vijećnici Vlasta Cindrić i Mihael Liber i ravnateljica Doma za starije i nemoćne Varaždin Vesna Vidović Oreški.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”