Priopćenje za medije, Općinska organizacija Maruševec

Priopćenje za medije, Općinska organizacija Maruševec

Na inicijativu Općinske organizacije Reformista Maruševec, predsjednika organizacije Renata Podbojca kao i mještana Velikih Novaka u Općini Maruševec obnovljen je dio prometnice u mjestu Veliki Novaki.  Danas, 12. rujna, biti će završeni radovi na obnovi ove prometnice koja je dugogodišnji problem mještana. Županijska uprava za ceste obnovila je 1100 metara prometnice i obnovila asfaltni tepih čija je vrijednost radova 310.000 kuna.

- Zahvalan sam Županijskoj upravi za ceste i Varaždinskoj županiji što se krenulo s obnovom prometnica na području Općine Maruševec. Ova dionica je bila u jako oronulom stanju i konačno su mještani Velikih Novaka dočekali obnovu. Ima još mnogo prometnica koje treba obnoviti ali svjesni smo činjenice da su sredstva ŽUC-a ograničena i da rade sve što je u njihovoj moći da sve općine i gradovi budu zastupljeni. - rekao je Renato Podbojec koji je danas obišao radove u pratnji predstavnika Županijske uprave za ceste Nenada Koščaka sa suradnicima. 

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”