Priopćenje za medije, MO Kučan Marof

Priopćenje za medije, MO Kučan Marof

Na samom ulazu u Grad Varaždin, točnije na ulazu u mjesni odbor Kučan Marof rastu šume ambrozije. No, nažalost za gradonačelnika to ne predstavlja nikakav problem jer on i njegovi suradnici imaju važnijih problema npr. raspravljati i pisati priopćenja o tome tko se s kim vidio u kafiću.

Grad Varaždin očito je postao tempirana bomba, s jedne strane ulaza u Grad za dobrodošlicu čekaju nas bale smeća, a s druge strane ulaza u Grad rastu polja ambrozije.

S obzirom da ovaj problem nije od jučer, već se ponavlja svake godine, ovim putem apeliramo na Grad Varaždin da se poduzmu hitni koraci za  uništenje ambrozije kao i da se za sljedeću godinu odgovorne službe Grada pripreme na vrijeme ili nađu trajnije rješenje za sustavno uništenje i uklanjanje ovog alergijskog nametnika.

Za kraj citirati ćemo g. Bunića, kandidata za Gradsko vijeće Grada Varaždina Nezavisne liste Ivana Čehoka, čije je pitanje objavljeno 17.8.2016. u Regionalnom tjedniku. Pitanje je postavljeno bivšem gradonačelniku, a mi ga u istom obliku postavljamo sadašnjem:

Postoji li akcijski i provedbeni plan suzbijanja ili se sve svodi na ad-hoc rješenja? Simpatizirate li ideju da Grad Varaždin postane “Ambrozija-free grad“? Gospodine gradonačelniče, hoćete li i kada konačno poduzeti konkretne korake kako bi se problem ambrozije definirao kao jedan od ključnih projekata za dobrobit građana?

 

 

Mirjana Soldatek

Predsjednica mjesnog ogranka Reformista Kučan Marof

Vijećnica u Vijeću mjesnog odbora Kučan Marof

Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 August 2019 10:59
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”