Tea

Tea

U mandatu župana Čačića i predsjednika Upravnog vijeća Specijalne bolnice Varaždinske Toplice Bedekovića u Varaždinske Toplice uloženo je preko 260 milijuna kuna. Za period 2021.-2027.  kroz sredstva Europske unije po prvi puta je za namjenu financiranja  turističke infrastrukture u Hrvatskoj predviđeno  2 mlrd i 200 milijuna kuna. Po Razvojnom sporazumu predloženom od strane župana Čačića, od tog iznosa za Varaždinske Toplice predviđeno je 600 milijuna kuna.

Po treći puta ove godine, u prostorijama Općine Trnovec Bartolovečki, organizirana je podjela novčanih potpora za novorođenu djecu s područja Općine. Ukupno je ove godine potpore dobilo 54 djece, a iznos potpora povećat će se već od sljedeće godine.

Srijeda, 29 December 2021 16:14

Grad Ludbreg još nije čuo za transparentnost

I dok se svakim danom sve više govori o transparentnosti u JLS-ima, grad Ludbreg očito ne prati donošenje novih zakona, ali ni ne mari za zahtjeve građana koji žele imati uvid u trošenje novaca iz gradskog proračuna.

Četvrtak, 23 December 2021 16:11

Održan prvi ''Advent na Voći''

Jučer, 23. prosinca, ispred Općinske zgrade u Donjoj Voći, ove godine po prvi puta organizirano je druženje za mještane i goste u Adventsko vrijeme.

Subota, 18 December 2021 16:55

Održan Sabor Narodne stranke – REFORMISTI

Sabor Narodne stranke – REFORMISTI održao se uz poštivanje svih epidemioloških mjera i trenutno važećih Odluka Stožera civilne zaštite RH, a svi prisutni imali su valjane EU COVID potvrde.

Narodna stranka – REFORMISTI održala je svoj 4. Sabor stranke na kojem su delegati iz cijele Hrvatske izabrali najviša tijela Reformista. Za predsjednika Narodne stranke – REFORMISTI ponovno je izabran Radimir Čačić, za potpredsjednicu Natalija Martinčević, a za predsjednicu Središnjeg odbora Sandra Herman.

Anđelko Stričak (HDZ), na sjednici Županijske skupštine, javnom prozivkom iskazao je brigu za proračun grada Varaždina.

Narodna stranka - REFORMISTI danas je predstavila konkretne zahtjeve za proračun grada Varaždina za 2022.godinu, a sukladno izbornom programu Reformista za Grad Varaždin i Sporazumu o programskoj suradnji u Gradskom vijeću Grada Varaždina u mandatu 2021.-2025. godine, potpisanom s SDP-om.

Nedjelja, 31 October 2021 19:05

Sandra Herman predstavila svoj tim

Nedjelja, 31 October 2021 19:04

Sandra Herman predstavila svoj tim

U Međimurju svatko treba uživati sva svoja prava, ali svaki pojedinac i obitelj trebaju u potpunosti ispuniti i sve svoje obaveze.

Srijeda, 27 October 2021 12:23

Priopćenje za medije: PRIREZ

Stalna je rasprava o prirezu koji u Gradu Varaždinu iznosi oko 20 milijuna kuna godišnje. Postoje argumenti za ukidanje prireza jednako kao i za ostanak prireza kao dobro uhodanog instrumenta financijske dobiti u gradski proračun. Na prošloj sjednici Gradskog vijeća slavodobitno su određeni vijećnici zaključili da su za ukidanje prireza te se pozvali i na moj predizborni program Reformista za grad Varaždin.

Stranica 1 od 9
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”