Tea

Tea

Petak, 27 January 2023 16:06

Kava s Čačićem

Narodna stranka - REFORMISTI organizirala je druženja i razgovore s građanima u svim gradskim mjesnim odborima.

Nedjelja, 22 January 2023 11:17

Kava s Čačićem

Drage Varaždinke i Varaždinci,

pozivam vas na druženje i razgovor o aktualnim gradskim, županijskim i nacionalnim političkim ali i svim ostalim društvenim temama. Kroz razgovor, pitanja i vaša razmišljanja i prijedloge pokušajmo zajedno osmisliti najbolja rješenja za poboljšanje kvalitete života naših građana. Na kavi će biti prisutni i moji suradnici kao i saborska zastupnica Natalija Martinčević. 

S velikom tugom ispratili smo na vječni počinak našeg prijatelja, jednog od osnivača naše stranke Krešu Ceranića. Krešo je bio predsjednik mjesnog odbora Posavski Bregi, predsjednik Reformista Ivanić Grada, vatrogasac i prije svega dobar čovjek koji je na život gledao uvijek uz dozu humora. Bio je omiljen među Reformistima. Dragi prijatelju, pronađi svoj mir! Tvoji će te Reformisti pamtiti s ljubavlju i poštovanjem.

Subota, 14 January 2023 19:04

Priopćenje za medije

Već na samom početku kampanje za izbore novog Gradskog vijeća Varaždina maske su pale. Jasno se razotkriva čovjek koji je direktno i osobno odgovoran za izbore i sve štete koje će građani Varaždina otrpjeti kao posljedicu.

Petak, 30 December 2022 15:37

VIDEO KOJI JE OBIŠAO SVIJET

Predsjednik stranke Reformisti i bivši prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić gostovao je u Političkom intervjuu tjedna televizije Večernji list.

Gospođo Magdalena,

kao što i sami navodite druge godine ćete organizirati skup zahvalnosti volonterima jer Vas je nadamo se ove godine sram izaći pred građane.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama i u okviru 16-to dnevnih aktivnosti u prosincu, vezano na ukazivanje nužnosti nulte tolerancije prema nasilju, Interesni odbor  žena Narodne stranke – REFORMISTI Gradske organizacije Varaždin posjetio je  žene, žrtve nasilja u Domu za žrtve obiteljskog nasilja „Utočište Sv. Nikola“ koje borave tamo sa svojom djecom.

Stranica 1 od 15
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”