×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 256

Riješen veliki problem ali i realizirano obećanje Reformista mještanima Gornjeg Kućana. Već nekoliko godina Reformisti upozoravaju na problem teškog teretnog prometa u prigradskim naseljima Grada Varaždina. Rješavanje ovog problema bila je jedna od točaka programa Reformista za Gornji Kućan za lokalne izbore održane u svibnju 2021. godine. Ovom problemu konačno se stalo na kraj te je u Gornjem Kućanu zabranjeno prometovanje kamiona težim od 3,5 tone. 

Saborska zastupnica Reformista Natalija Martinčević danas je u Hrvatskom saboru ponovno pozvala Vladu Republike Hrvatske da hitno raspusti Gradsko vijeće Grada Varaždina, imenuje Povjerenika i raspiše izbore za Gradsko vijeće  te da prestane nanositi nemjerljivu štetu građanima Grada Varaždina.


Saborska zastupnica Reformista Natalija Martinčević primila je plaketu "Ambasadorica Parlametra" u okviru Gongovog projekta Parlametar. Naime, Martinčević je u mandatu predsjednice  Odbora za informiranje, informatizaciju i medije imala najviše javnih prijenosa sjednica Odbora kojim je predsjedala što je veliki iskorak u transparentnosti rada Odbora.

Ponedjeljak, 13 February 2023 14:29

Javna tribina „ Kada s djetetom ići doktoru?

Povodom Svjetskog dana bolesnika, koji se diljem svijeta obilježava 11. veljače, u organizaciji Narodne stranke – REFORMISTI danas je u Varaždinu održana zanimljiva i poučna javna tribina „ Kada s djetetom ići doktoru?„.

S velikim žaljenjem primili smo vijest o odlasku trenera svih trenera, legendarnog Miroslava Ćire Blaževića. Naša je domovina izgubila istinskog domoljuba, a njegovo ime ostat će zauvijek upisano zlatnim slovima u knjizi hrvatskih velikana. Dragi Ćiro, neka Ti je laka hrvatska zemlja, koju si volio i čiju si slavu pronio svijetom. Počivao u miru!

Reformisti su podržali u Varaždinu, a zastupnica Natalija Martinčević u Hrvatskom saboru  „Dan crvenih haljina“ koji se obilježava prvi petak u veljači. Cilj ovog dana je podizanje svijesti o specifičnost moždanog udara kod žena i rizičnim čimbenicima.

Natalija Martinčević, na poziv Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva i Sjeverne Irske, a kao voditeljica izaslanstva Hrvatskog sabora pri Interparlamentarnoj uniji, boravila je u službenom bilateralnom posjetu Ujedinjenom Kraljevstvu.

Petak, 27 January 2023 16:06

Kava s Čačićem

Narodna stranka - REFORMISTI organizirala je druženja i razgovore s građanima u svim gradskim mjesnim odborima.

Nedjelja, 22 January 2023 11:17

Kava s Čačićem

Drage Varaždinke i Varaždinci,

pozivam vas na druženje i razgovor o aktualnim gradskim, županijskim i nacionalnim političkim ali i svim ostalim društvenim temama. Kroz razgovor, pitanja i vaša razmišljanja i prijedloge pokušajmo zajedno osmisliti najbolja rješenja za poboljšanje kvalitete života naših građana. Na kavi će biti prisutni i moji suradnici kao i saborska zastupnica Natalija Martinčević. 

Stranica 1 od 16
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”