Tea

Tea

Općina Martijanec, povodom obilježavanja Dana općine, organizirala je zanimljivu pokaznu vježbu operativnih snaga vlastitog sustava civilne zaštite. Naime, sve veći broj različitih iznenadnih događaja u zemlji i svijetu, ali i sve strože zakonske obaveze, povod su ovoj godišnjoj provjeri spremnosti, tehničke opremljenosti i osposobljenosti pripadnika različitih sastavnica sustava civilne zaštite na području općine.

Središnji odbor Narodne stranke – REFORMISTI održan je danas, 12. studenog,  u Varaždinu gdje je prisustvovalo pedesetak delegata i gostiju.

Općina Martijanec poziva sve zainteresirane na današnje predavanje „Moderni postupci u proizvodnji vina“, koje će održati Davor Hižak, mag.ing. bioprocesnog inženjerstva Predavanje će se održati danas, u četvrtak, 10.11.2022, u 18h u Društvenom domu u Martijancu.

Općina Martijanec poziva sve zainteresirane na iznimno zanimljivo i za naše prostore, korisno, predavanje ''Prapovijesna arheološka baština općine Martijanec i okolice''. Predavanje će održati  dr.sc. Saša Kovačević s Instituta za arheologiju Zagreb u srijedu, 9.11.2022, u 18h u Društvenom domu u Martijancu.

Zagreb, 07. studenog 2022. – Na Glavnoj skupštini Instituta europskih demokrata u Bilbau u ime Narodne stranke – REFORMISTI sudjelovali su Radimir Čačić, predsjednik Reformista i Natalija Martinčević, potpredsjednica Reformista i saborska zastupnica.

Na blagdan Svih svetih 1. studenog, izaslanstvo Reformista posjetilo je na zagrebačkom groblju Mirogoj posljednje počivalište prof. dr. sc. Savke Dabčević-Kučar čiji nauk i bogatu intelektualnu ostavštinu baštine Reformisti. U izaslanstvu koje su predvodili predsjednik Reformista Radimir Čačić i glavna tajnica Reformista  Alenka Košiša Čičin-Šain bili su i predsjednik zagrebačkih Reformista Krešimir Komljenović, te njegovi članovi Željko Lekšić i Zoran Kopić.

Na zamolbu ukrajinskog parlamenta (Verhovne Rade), a uslijed ratnog stanja u Ukrajini, Hrvatski sabor imao je čast biti sudomaćinom Prvog parlamentarnog summita Međunarodne krimske platforme.

Na Gradskim bazenima Varaždin, učenici 4.razreda OŠ Trnovec završili su svoju ovogodišnju školu plivanja. Tom prilikom, ravnateljica OŠ Trnovec, Radmila Sačić, zajedno s načelnicom Trnovca, Vericom Vitković, pozdravila je djecu i njihove učitelje te naglasila važnost ovakvih projekata.

Dana 22.10.2022 zagrebački reformisti održali su još jednu akciju druženja s građanima. Akcije se održavaju u ciklusima po 4, kako bi se pokrili širi dijelovi grada. Tako je danas došlo vrijeme i za Trešnjevački Plac. Akcija je održana od 8-10 h.

Saborska zastupnica Natalija Martinčević, predsjednica Izvršnog odbora Nacionalne grupe Hrvatskoga sabora pri Interparlamentarnoj uniji prisustvovala je 145. skupštini Interparlamentarne unije (Inter-Parliamentary Union – IPU) u Kigaliju u Ruandi. Interparlamentarna unija globalna je organizacija nacionalnih parlamenata.

Stranica 1 od 14
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”