Petrinjski Reformisti predali kandidacijske liste za izbore za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora

Petrinjski Reformisti predali kandidacijske liste za izbore za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora

U nedjelju, 27. listopada u Petrinji će se održati izbori za vijeća  gradskih četvrti i mjesnih odbora, a uoči nadolazećih izbora Narodna stranka Reformisti i koalicijski partneri, njih ukupno šest, predali su 25. rujna svoje kandidacijske liste. Reformisti su predali prijedloge kandidacijskih lista za 24 gradske četvrti i mjesna odbora, pojasnila je prilikom predaje predsjednica petrinjskih Reformista Jasmina Robinić.

„Ovim putem se prvotno želim zahvaliti na suradnji naših koalicijskih partnera koja je stvarno bila i otvorena i velikodušna. Pozivam sve građanke i građane grada Petrinje da se 27. listopada ove godine odazovu na izbore jer možemo reći da su mjesni izbori najvažniji izbori za lokalnu zajednicu nakon lokalnih izbora. Pozivam ih da izađu na izbore u svoja određena biračka mjesta, da podrže svoje favorite, odnosno kandidate. Želimo uspjeh svim ostalim kandidacijskim listama, ali naravno da očekujemo najveći uspjeh naših predloženih kandidacijskih lista. Naši su koalicijski partneri Hrvatska seljačka stranka, Hrvatska narodna stranka, Hrvatska stranka umirovljenika, Hrvatska konzervativna stranka, Hrvatska stranka demokrata, Hrvatska demokratska regionalna stranka te predloženi nezavisni članovi pojedinih vijeća, odbora i četvrti“.

U Petrinji će tako ponovno, nakon 12 godina, biti održani izbori za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora. Dodajmo kako se u gradskim četvrtima bira po devet članova vijeća, u mjesnim odborima po pet članova vijeća, osim u Peckom i Župiću gdje će biti izabrana po tri člana vijeća te u Mošćenici sedam članova.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”