Priopćenje za medije

Predsjednik Narodne stranke - REFORMISTI i nositelj liste Reformista za EU Parlament Radimir Čačić posjetio je jučer, 21. svibnja, sajam u Zlataru u Krapinsko-zagorskoj Županiji. Prilikom posjete sajmu Reformisti Krapinsko-zagorske županije iskoristili su priliku upoznati svoje sugrađane s programom Reformista za predstojeće europske izbore koji se održavaju ove nedjelje, 26. svibnja.

- Posebno mi je drago da je predsjednik stranke Čačić danas s nama ovdje u Zlataru, u gradu iz kojeg ja dolazim. Primamo brojne pozitivne reakcije naših sugrađana na naš program i na rad Reformista i veseli me da danas imaju priliku iz prve ruke čuti što to Reformisti nude i to direktno od čovjeka koji se svojim rezultatima već mnogo puta dokazao, a to čini i dalje posebno sada kao župan susjedne nam Varaždinske županije. - naglasio je Kljak.

U pratnji predsjednika stranke bio je i kandidat na listi za EU Parlament s područja Krapinsko-zagorske županije ujedno i predsjednik Županijske organizacije Krapinsko-zagorske županije Davor Kljak. Također na druženju s građanima prisustvovali su i potpredsjednik Reformista Krapinsko-zagorske županije Davor Markuš, tajnik Županijske organizacije Zoran Klemen,  potpredsjednik Županijske organizacije Varaždinske županije Nenad Koščak i predsjednici gradskih i općinskih organizacija s područja Županije.