Panel rasprava "Sudjelovanje žena u lokalnoj politici i javnom životu"

Panel rasprava "Sudjelovanje žena u lokalnoj politici i javnom životu"

Županijska vijećnica Reformista i predsjednica Interesnog odbora žena Vlasta Cindrić danas je sudjelovala na panel raspravi "Sudjelovanje žena u lokalnoj politici i javnom životu".

Panel rasprava održala se u Županijskoj palači u organizaciji Akademije za politički razvoj. Uz našu gđu Vlastu kao panelistice sudjelovale su i prof.dr.sc.Nina Begičević - Ređep i Sonja Hlebar iz Udruge za održivi razvoj. Teme ovog interaktivnog panela između navedenih sudionica i polaznika Akademije bile su položaj žena u politici, pitanje ženskih kvota na izborima, napredavanju žena u političkim strankama te položaj žena općenito u društvu.

Županijska vijećnica Reformista  opisala je svoje djelovanje u politici kao i inicijative Reformista koji pomažu ženama da se aktivnije uključe u javni politički i društveni život.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem